Meditatie Den Bosch: ervaringen, kosten, contact

Meditatie Den Bosch

Het Meditatie Den Bosch is een plek waar je heen kunt gaan om rust te vinden. Het is een labyrint van kleine en grote ruimtes met comfortabele zithoeken, houten stoelen, kussens en matten waarop je rustig kunt zitten en je gedachten kunt richten. De tijd staat er stil. Laat het lawaai van de buitenwereld verdwijnen en geef jezelf de tijd om na te denken. Meditatie Den Bosch biedt elke dag verschillende activiteiten, dus er is voor elk wat wils. En het is nog gratis ook! Lees dus snel verder voor meer informatie over de Meditatie Den Bosch, prijzen en openingstijden.

Wat kunt u doen bij de Meditatie Den Bosch

Het Meditatie Den Bosch is een plek waar je naartoe kunt gaan om rust te vinden. Het is een labyrint van kleine en grote ruimtes met comfortabele zithoeken, houten stoelen, kussens en matten waarop je rustig kunt zitten en je gedachten kunt richten. De tijd staat er stil. Laat het lawaai van de buitenwereld verdwijnen en geef jezelf de tijd om na te denken.

Maandag: Mindfulness training

Een één uur durende training in mindfulness meditatie. Dit is een goede manier om de week te beginnen en te leren om die stille plek in jezelf te vinden. Je ontdekt wat mindfulness is, wat het betekent en hoe je het kunt toepassen in je dagelijks leven.

Yoga sessie en wandel meditatie

Een yogasessie van een uur om je lichaam en geest te versterken. Het is het beste om uw eigen yogamat mee te brengen. De sessie bestaat uit een warming-up en een reeks yogahoudingen die worden gekozen op basis van uw huidige niveau. U kunt dit op een ontspannen manier en in uw eigen tempo doen. Er is veel ruimte voor individuele keuze en persoonlijke expressie. U dient uw eigen yogamat mee te brengen.

Een loopmeditatie is een mooie manier om tot rust te komen en ongewenste gedachten los te laten. Een loopmeditatie is een manier om het huidige moment te vinden. Het zal je meer helderheid brengen en je bewustzijn versterken. Je zult in staat zijn om de schoonheid van het moment te waarderen en meer in contact te komen met jezelf.

Wat kun je doen bij de Meditatie Den Bosch

Shabda meditatie is een manier van mediteren door te luisteren naar de klank van een mantra. In deze sessie heb je tijd om te zitten en een shabda meditatie te doen met een mantra naar keuze. Je kunt ook gewoon rustig zitten zonder een specifieke meditatie te doen. Een danssessie van een uur, om alle spanning en stress in je lichaam los te laten. Je hebt er geen speciale training voor nodig en het is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Tijdens de sessie kunt u kiezen welke soort dans u wilt doen. Je kunt met anderen dansen of gewoon alleen. Dit is de laatste shabda meditatie van de week, waar je samen met anderen kunt zitten en een meditatie kunt doen met een mantra naar keuze.

Het Meditatie Den Bosch is een plek waar je heen kunt gaan om rust te vinden. Het is een labyrint van kleine en grote ruimtes met comfortabele zitjes, houten stoelen, kussens en matjes waarop je rustig kunt zitten en je gedachten kunt richten. De tijd staat er stil. Laat het lawaai van de buitenwereld verdwijnen en geef jezelf de tijd om na te denken.

This entry was posted in My Blog. Bookmark the permalink.